Gesprek bij leven

Graag verwijs ik u naar mijn nieuwe website www.margaspreekt.nl
De website www.margageersing.nl gaat binnenkort uit de lucht.

 

 

Wanneer uw einde nadert, kunt u behoefte hebben om, alleen of samen met uw dierbaren, het levensverhaal bij uw afscheid vorm te geven.
Steeds meer mensen denken nu al na hoe ze hun uitvaart geregeld willen hebben.
Het is een mooie manier om je eigen leven te eren.

We gaan in gesprek met elkaar en aan de hand daarvan wordt de tekst geschreven die de basis kan vormen voor de toespraak van de uitvaart.

Samen bespreken we wat u in uw levensverhaal wilt vertellen.
Als u het eens bent met het levensverhaal dat ik geschreven heb, dan krijgt u dit in uw bezit. Wilt u in de loop van de tijd nog veranderingen hierin, dan regelen we dit. Ook spreken we af of ik uw levensverhaal tijdens de uitvaartplechtigheid zal uitspreken.

Het kan rust geven te weten dat er iets geregeld is voor uw eigen afscheid.

Of misschien wilt u uw levensverhaal in briefvorm nalaten aan uw nabestaanden, bijvoorbeeld aan uw partner of uw kinderen.
Dat er na uw overlijden een brief voor hen klaar ligt met daarin uw kijk op het leven. Hoe was het voor u als kind en hoe bent u opgegroeid. Hoe heeft u uw partner leren kennen. Hoe kijkt u terug op uw leven; heeft u ergens spijt van of had u dingen anders willen doen? Wat wilt u uw dierbaren nog meegeven?
Ook daarvoor kan ik er voor u zijn!!

Ook als u nu midden in het leven staat, kan er de wens bestaan om uw eigen levensverhaal vast te leggen. Tijdens gesprekken na een overlijden van iemand hoor ik soms dat de partner weinig weet van het jeugdleven van de overledene, of dat kinderen niet weten hoe hun ouders elkaar hebben leren kennen en ze dat nu niet meer kunnen vragen. Daarom kan het van onschatbare waarde zijn, dat u uw levensverhaal op papier zet. Zodat u met uw eigen woorden recht doet aan uw leven. En dan misschien ook zaken benoemd, waar niet of nauwelijks over gepraat is. Wilt u dit, laat het mij weten.

Wilt u dit?

Neem dan contact met mij op.
Ik kom bij u thuis, of op de plek waar u op dit moment verblijft.

Tarief

Kennismakingsgesprek: gratis.

Tarief: Zonder uitvaart varieert dit tussen de €350 en €450,
dit is afhankelijk van de hoeveelheid aan gesprekken en geïnvesteerde tijd.

Tarief: Inclusief uitvaart varieert dit tussen de €350 en €500,
dit is afhankelijk van de hoeveelheid aan gesprekken en geïnvesteerde tijd.